Inici

Tècniques quirúrgiques pel tractament de les varius

imagesCAQ08HHNFLEBOEXTRACCIÓ DE SAFENA (STRIPPING)

Es realitza en varius de mida mitjana-gran i comporta la extirpació per arrencament (stripping) de la vena safena interna. Requereix una anestèsia raquídia o general i un ingrés hospitalari de 1-3 dies, així com repòs quasi total a domicili de 7 a 10 dies.

FLEBECTOMÍA

Es realitza amb anestèsia local de forma ambulatòria, i consisteix en extraure completament la variu marcada, per segments , a través de petites incisions. Es poden tractar les varices visibles mitjanes.

ENDOLASER EVLT DE VARIUS

L’endolàser consisteix en eliminar mitjançant calor transmès per una llum làser, les venes varicoses més grans de 2-3 mm, en les quals estaria contraindicat el làser transcutani tipus Vasculight, ja que la quantitat de calor necessària per eliminar-les cremaria la pell. La llum làser es transmet fins la variu per un catèter amb fibra òptica que s’introdueix a l’ interior de la vena afectada.

Les zones al voltant de la variu s’infiltren amb anestesia local y sèrum, per a evitar el dolor i la cremada dels teixits veïns. La intervenció pot durar entre 30-45 minuts. Un cop finalitzada es col·loca un embenatge compressiu o una mitja elàstica.

RADIOFREQÜÈNCIA ABLATIVA DE VARIUS

Es una tècnica similar , però la font de calor es diferent. Té les mateixes indicacions i postoperatori que la tècnica del endolàser. Utilitza radiofreqüència per a cauteritzar (cremar) i tancar varices. Es realitza de forma ambulatòria. Amb anestesia local a la zona d’inserció del catèter a través del qual s’introdueix l’elèctrode de radiofreqüència que povocarà la destrucció de la vena. Un cop feta la intervenció cal portar una mitja compressiva però permet fer una vida normal de forma precoç. No es aconsellable viatjar en avió.

eco-CHIVA Girona s.l.p - Girona - 972 204 350 - info@tractamentdevarius.cat - Nota legal
Gestor web Comunicatek
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies